Preventie nieuws december

Preventie nieuws december
Indien u deze e-mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie.
 
EDITIE DECEMBER 2019


Geachte relatie,
 
Wilt u weleens weten wat andere klanten vinden van Mosch Veiligheid? In deze nieuwsbrief vertellen Robin de Haan (Kiddies Kinderopvang) en Thijs Smit (van accountants- en belastingadvieskantoor Smit & Partners) over hun ervaringen met Mosch Veiligheid.

Het laatste nieuws is dat Mosch Veiligheid vorige week een nieuwe overeenkomst sloot met BLOS Kinderopvang. Meer daarover kunt u hier lezen.
 
Inmiddels staat op onze nieuwe website de cursuskalender 2020 klaar. Wilt u medewerkers inschrijven voor een basiscursus of herhalingstraining? Kijk in de agenda naar de beschikbare plekken. Liever een cursus op eigen locatie? Dit plannen we graag persoonlijk met u in.
 
We openen deze nieuwsbrief met de upgrading van onze digitale dienstverlening en we sluiten af met een educatieve blooper.
 
Wij wensen u namens ons hele team vast een gezellige decembermaand toe en een gezond en veilig 2020.
 
Mieke Rockx & Arjan Mosch
Mosch Veiligheid

EXTRA ONLINE GEMAK VOOR ONZE KLANTEN

De afgelopen maanden hebben wij flink geïnvesteerd in onze digitale dienstverlening. Dit levert vooral meer gebruiksgemak op voor u als klant of cursusdeelnemer.
 
<meer over de voordelen>

TRAININGEN BHV EN KINDER-EHBO OP MAAT GEREGELD 

Kiddies verzorgt kinder- en buitenschoolse opvang in heel Alkmaar. De organisatie is al jaren zeer tevreden over de persoonlijke en flexibele aanpak van de trainingen BHV en kinder-EHBO.

<wat zegt Kiddies over ons?>

EHBO-TRAINING OP LOCATIE BESPAART REISTIJD EN VERHOOGT TEAMSPIRIT 

Smit & Partners is een accountants- en belastingadvieskantoor in Heiloo. Mosch Veiligheid verzorgt  voor hen al jaren EHBO-trainingen op locatie. Een enorme meerwaarde!

<Smit & Partners over ons?>

BHV-TIP VAN DE MAAND

Ook al giert de adrenaline door het lijf bij een BHV-actie, hou de controle over uw handelingen. Kijk op deze Mosch homevideo wat er mis kan gaan als men te veel haast heeft. Lachen mag en leer ervan!

<bekijk de blooper>
Rustenburgerweg 103, 1703 RV Heerhugowaard | 072 - 582 32 50 | www.moschveiligheid.nl

Klik hier om deze nieuwsbrief niet langer te ontvangen.