Cursus agenda 2023-2024
Inloggen E-learning

Werkgevers zijn verplicht de preventietaken vorm te geven in hun bedrijf. Zij kunnen daarvoor één of meerdere werknemers aanwijzen: de preventiemedewerker(s).

Dit zijn eigen werknemers die de werkgever bijstaan in de dagelijkse zorg voor veilige en gezonde arbeidsomstandigheden op de werkvloer. Zij zijn een goed toegankelijk aanspreekpunt voor collega’s met vragen over veiligheid en gezondheid op de werkvloer. De preventiemedewerker ondersteunt zijn collega’s bij het werken volgens de veiligheidsvoorschriften en geeft hen zo nodig voorlichting en instructie. De ondernemingsraad of personeelsvertegenwoordiging moet instemmen met de preventietaken.

De opleiding gaat in op de relevante wet- en regelgeving die de basis vormt voor de Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E), het bijbehorende plan van aanpak en de taken van de preventiemedewerker bij het uitvoeren van de Arbo-maatregelen.

De opleiding beslaat drie taakgebieden:

  1. het verlenen van medewerking aan het verrichten en opstellen van een RI&E;
  2. het samenwerken met en adviseren aan de Ondernemingsraad, de Personeelsvertegenwoordiging of de belanghebbende werknemers;
  3. het uitvoeren van Arbo-maatregelen.

Specificaties cursus Preventie medewerkerr:

Duur             

 : 1 dag

Examen

 : ja

Certificaat

 : NIBHV

Geldigheid

 : 1 jaar

Prijs

 : € 295,00 p.p. (excl. BTW) inclusief cursusboek,diploma en pasje en lunch

 

 

Ons centrale werkgebied is de regio Alkmaar – Heerhugowaard – Langedijk. Natuurlijk begeleiden wij ook bedrijven buiten het HAL-gebied bij hun Risico-inventarisatie en -evaluatie. Wilt u meer informatie over de RI&E, vul hieronder dan uw contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Als uw gegevens nog niet bij ons bekend zijn, gebruiken wij deze alleen voor het verwerken van uw vraag of opdracht. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Wilt u meer informatie, vul dan onderstaand formulier in of bel: 072 - 58 23 250.

 

Ongeldige invoer

Vul aub uw voorletters in

Vul aub uw telefoonnummer in

Ongeldige invoer

Voer aub een geldig emailadres in

Voer aub uw achternaam in

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Als uw gegevens nog niet bij ons bekend zijn, gebruiken wij de gegevens die u hier achterlaat alleen voor het beantwoorden van uw vraag. Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons Privacy Statement.