Cursus agenda 2023-2024
Inloggen E-learning

Basis BHV

Een basiscursus bedrijfshulpverlener, voor een of meer medewerkers, is een slimme investering. Een goed opgeleide BHV-er kan immers het verschil betekenen tussen een incident en een ramp. Mosch Veiligheid geeft BHV-opleidingen voor verschillende ervaringsniveaus:

  • basiscursus bedrijfshulpverlener – voor nieuwe BHV-ers of BHV-ers die de training jaren geleden hebben gevolgd
  • cursus BHV-herhaling – om een BHV-certificaat met een jaar te verlengen

Realistisch oefenen in de basiscursus bedrijfshulpverlener

In het praktijkdeel van onze basiscursus bedrijfshulpverlening zetten we bedrijfsspecifieke voorvallen in scène. Hierbij gebruiken we levensechte geluid-, rook- en lichttechnieken. Dat is écht realistisch oefenen, als u geen hand voor ogen ziet en de slow-whoop de communicatie verstoort!

Wat leert u in een basiscursus bedrijfshulpverlener?

De basiscursus bedrijfshulpverlener bestaat bij Mosch Veiligheid uit een module Eerste Hulp (met reanimatie) en een module brandbestrijding & ontruiming. Als het kan, geven wij de opleidingen incompany. Want dat is de plek waar het in het echte leven ook moet gebeuren.

Eerste hulp bij ongevallen

De cursisten bedrijfshulpverlening leren eerst in theorie én praktijk slachtoffers te beoordelen. Daarna worden de volgende Eerste Hulp-vaardigheden getraind:

  • Reanimeren
  • Gebruik van AED (Automatische Externe Defibrillator)
  • Handelen bij shock, huidwonden, ernstig uitwendig bloedverlies, brandwonden, oogletsel, botbreuken en -ontwrichtingen.

Handelen bij een beginnende brand

De BHV-cursisten leren in theorie en praktijk een beginnende brand te beperken en te blussen. Ook trainen ze de aanpak van een noodsituatie:

  • Blussen van een brand en met welke middelen
  • De gevaren tijdens het blussen
  • Communicatie en samenwerking met externe hulpdiensten
  • Het ontruimingsplan en de rol van de BHV-er

Details Basiscursus Bedrijfshulpverlener:

Duur : 2 dagen
Examen : beide dagen worden afgesloten met een examen
Certificaat : NIBHV - 1 jaar geldig
Geldigheid : 1 jaar
Prijs : € 335,- p.p. (excl. btw) - inclusief cursusboek, diploma NIBHV, pasje en lunch

Wilt u meer weten over onze basiscursus bedrijfshulpverlener, vul hieronder dan uw contactgegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Als uw gegevens nog niet bij ons bekend zijn, gebruiken wij deze alleen voor het verwerken van uw vraag of opdracht. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Mosch Veiligheid is een erkend opleider. Wij voeren voor u ook de verplichte risico-inventarisatie en evaluatie uit en begeleiden ontruimingsoefeningen.

Wilt u meer informatie, vul dan onderstaand formulier in of bel: 072 - 58 23 250.

 

Ongeldige invoer

Vul aub uw voorletters in

Vul aub uw telefoonnummer in

Ongeldige invoer

Voer aub een geldig emailadres in

Voer aub uw achternaam in

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Als uw gegevens nog niet bij ons bekend zijn, gebruiken wij de gegevens die u hier achterlaat alleen voor het beantwoorden van uw vraag. Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons Privacy Statement.