Cursus agenda 2023-2024
Inloggen E-learning

BHV cursus

Medewerkers opleiden met een BHV-cursus is de meest efficiënte manier om uw bedrijfshulpverlening te regelen. Als werkgever bent u via de Arbowet ook verplicht om de bedrijfsveiligheid op orde te hebben. Mosch Veiligheid geeft BHV-opleidingen aan verschillende doelgroepen:

Een BHV-cursus vergroot de veiligheid in uw organisatie

Elke BHV-cursus van Mosch Veiligheid traint nieuwe en ervaren BHV-ers in cruciale handelingen, zoals:

  • blussen van een beginnende brand
  • verlenen van Eerste Hulp
  • ontruimen van gebouwen en terreinen
  • communicatie met hulpdiensten

Na afronding van hun BHV-training weten uw BHV-ers precies hoe ze bij een calamiteit moeten optreden. Een prettige zekerheid. U weet immers nooit wanneer het nodig is.

BHV-cursus incompany in en rond HAL-regio en landelijk.

Natuurlijk bieden we u het optimale pakket aan voor een BHV-cursus incompany of op een trainingslocatie. Hoeveel BHV-ers uw organisatie nodig heeft, hangt af van de bedrijfsrisico’s op de werkvloer. Dit wordt helder als u ons ook een risico-inventarisatie en -evaluatie laat uitvoeren. Ons werkgebied is gecentreerd in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Natuurlijk organiseren wij ook BHV-opleidingen buiten dit HAL-gebied.

Wilt u de bedrijfsveiligheid binnen uw organisatie écht goed organiseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een BHV-training of voor een van onze Arbo-adviesdiensten. Vul hiervoor uw contactgegevens in op het reactieformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Als uw gegevens nog niet bij ons bekend zijn, gebruiken wij deze alleen voor het verwerken van uw vraag of opdracht. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Wilt u meer informatie, vul dan onderstaand formulier in of bel: 072 - 58 23 250.

 

Ongeldige invoer

Vul aub uw voorletters in

Vul aub uw telefoonnummer in

Ongeldige invoer

Voer aub een geldig emailadres in

Voer aub uw achternaam in

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Als uw gegevens nog niet bij ons bekend zijn, gebruiken wij de gegevens die u hier achterlaat alleen voor het beantwoorden van uw vraag. Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons Privacy Statement.