Cursus agenda 2023-2024
Inloggen E-learning

BHV Herhaling

Wie zijn/haar certificaat wil verlengen, moet verplicht een BHV-herhaling volgen. Een BHV-certificaat is namelijk maar één jaar geldig. Met een BHV-herhalingscursus brengen BHV-ers hun kennis en vaardigheden weer op peil. Grote kans dat dit na een jaar toch wat is weggezakt. Mosch Veiligheid Arbo-advies & Opleidingen verzorgt ook BHV-herhaling.

Veel praktijk in BHV-herhaling

Onze eendaagse BHV-herhaling bestaat uit theorie en praktijk. Eerst frissen we de kennis van de cursisten kort op. Daarna oefenen we gericht met bedrijfsspecifieke scenario’s. Ook besteden we aandacht aan mogelijke calamiteiten buiten het werk. Na deze herhalingsdag kunnen de BHV-ers weer feilloos reanimeren, een AED gebruiken en een beginnende brand aanpakken.

Details BHV-herhaling:

Duur : 1 dag
Vooropleiding : erkend BHV-certificaat (max. 1 jaar oud)
Examen : competentietoets
Certificaat : NIBHV
Geldigheid : 1 jaar
Prijs : € 195,- p.p. (excl. btw), inclusief nieuw certificaat NIBHV, pasje en lunch

BHV-trainingen voor andere medewerkers

Werkt een van uw BHV-ers niet meer bij uw bedrijf? Of is uw organisatie fors aan het groeien? Dan kunt u andere werknemers een basiscursus bedrijfshulpverlener bij ons laten volgen. Ook kunnen medewerkers een instructie kleine blusmiddelen doen. Dat is altijd verstandig.

Wilt u meer weten over onze BHV-herhaling of over onze andere Arbo-diensten, vul hieronder dan uw contactgegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Als uw gegevens nog niet bij ons bekend zijn, gebruiken wij deze alleen voor het verwerken van uw vraag of opdracht. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Mosch Veiligheid is een erkend opleider en geregistreerd door het Oranje Kruis en NIBHV. Wij werken vooral in de regio rond Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk.

Wilt u meer informatie, vul dan onderstaand formulier in of bel: 072 - 58 23 250.

 

Ongeldige invoer

Vul aub uw voorletters in

Vul aub uw telefoonnummer in

Ongeldige invoer

Voer aub een geldig emailadres in

Voer aub uw achternaam in

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Als uw gegevens nog niet bij ons bekend zijn, gebruiken wij de gegevens die u hier achterlaat alleen voor het beantwoorden van uw vraag. Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons Privacy Statement.