Cursus agenda 2023-2024
Inloggen E-learning

Thijs Smit, directeur Smit & Partners: “Ons kantoor beschikt over drie gecertificeerde BHV’ers. Voor een niet al te grote organisatie als de onze, met tien medewerkers, hebben we dat onderdeel van de bedrijfsvoering dus uitstekend op orde. Eigenlijk vinden we dat niet meer dan logisch. Sterker nog, als onze BHV’ers jaarlijks op herhaling gaan, stellen we het EHBO- en reanimatiedeel van de training ook open voor alle andere medewerkers. Dat is niet verplicht, maar in de praktijk doet iedereen eraan mee. We zien dit ook als een vorm van maatschappelijke dienstverlening.”

Lees verder >>

Robin de Haan, manager Kiddies: “Mosch Veiligheid geeft al jaren de trainingen BHV en kinder-EHBO op onze zeven vestigingen. Met 70 medewerkers valt er regelmatig wat te organiseren op dit gebied. De wetgeving is nu eenmaal streng en er is altijd wel een nieuwe medewerker die snel moet worden opgeleid. Mosch Veiligheid heeft dan in no time een aantal keuzemogelijkheden paraat voor het volgen van de basiscursus.”

Lees verder >>

Ons online serviceniveau is een stap omhoog gegaan. Sinds half september heeft Mosch Veiligheid één gebruiksvriendelijke, geheel vernieuwde website: moschveiligheid.nl. Dit is een samenvoeging van onze twee voorgaande websites, voor algemene informatie en voor e-learning. Cursisten die gewend waren om in te loggen op de oude website mosch-educatie.nl, kunnen dit voorlopig nog steeds doen. Vanaf moschveiligheid.nl gaat het echter net zo snel.

Lees verder >>