Cursus agenda 2023-2024
Inloggen E-learning


Eigenlijk zou elke Nederlander een reanimatiecursus moeten volgen. Want de cijfers spreken voor zich:

  • Nog steeds overlijden elke dag zo’n 20 mensen ‘zomaar’ aan een hartstilstand. Op het werk, op straat of thuis.
  • Snelle reanimatie verdubbelt de overlevingskans.
  • Die kans wordt zelfs 70% als het slachtoffer binnen 6 minuten op een AED wordt aangesloten.
  • Elke minuut hierna neemt het overlevingspercentage weer met 10% af.


Wilt u ook iemands leven kunnen redden? Schrijf u dan in voor een reanimatiecursus met AED-gebruik, bij Mosch Veiligheid in Heerhugowaard. Werkgevers kunnen zelfs twee stappen zetten: medewerkers een cursus reanimeren laten volgen én een AED aanschaffen.

Doe ook een reanimatiecursus met AED-gebruik

Allereerst: iedereen mag reanimeren en een AED aansluiten. Wie een reanimatiecursus heeft gevolgd, herkent een hartstilstand eerder en komt sneller in actie. In steeds meer bedrijven, winkelcentra, stations, gemeentehuizen, (sport)scholen en zelfs aan woonhuizen hangen AED ’s. Via de app van HartslagNu vindt u de dichtstbijzijnde AED.

Wat leert u in een reanimatiecursus?

Tijdens de reanimatiecursus van Mosch Veiligheid leren deelnemers in theorie én praktijk reanimeren. Met en zonder gebruik van een AED. De theoretische inleiding duurt kort. Het is vooral veel oefenen en de handelingen onder de knie krijgen. Na afloop kan elke cursist direct hulp bieden bij een hartstilstand. Herhalingscursussen geven we op dezelfde manier. Hiermee verlengt u uw certificaat en houdt u uw vaardigheid op peil.

Details Cursus Reanimeren & AED (ook herhaling):

Duur : 1 dagdeel
Examen : praktijktoets
Certificaat :: NRR
Geldigheid : 2 jaar
Prijs : € 80,- (excl. btw), inclusief cursusboek en certificaat

Wij geven deze cursus in ons eigen opleidingscentrum in Heerhugowaard en op locatie in scholen, bedrijven, buurthuizen etc. in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk.

Kosten Reanimatiecursus vergoed?

Veel zorgverzekeraars vergoeden de kosten van een reanimatiecursus, geheel of gedeeltelijk. Dat maakt deelnemen extra aantrekkelijk. Kijk na of dit ook voor u geldt!

Schrijf u direct in!

U kunt zich via het reactieformulier aanmelden voor een reanimatiecursus. Mosch Veiligheid is door Het Oranje Kruis en NIBHV ook erkend als opleider EHBO en bedrijfshulpverlening.

Ook wanneer u meer informatie over een van onze cursussen wilt, kunt u hieronder uw contactgegevens invullen. Als uw gegevens nog niet bij ons bekend zijn, gebruiken wij deze alleen voor het verwerken van uw vraag of opdracht. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Wilt u meer informatie, vul dan onderstaand formulier in of bel: 072 - 58 23 250.

 

Ongeldige invoer

Vul aub uw voorletters in

Vul aub uw telefoonnummer in

Ongeldige invoer

Voer aub een geldig emailadres in

Voer aub uw achternaam in

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Als uw gegevens nog niet bij ons bekend zijn, gebruiken wij de gegevens die u hier achterlaat alleen voor het beantwoorden van uw vraag. Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons Privacy Statement.