Cursus agenda 2023-2024
Inloggen E-learning

BHV-uitje

Met een BHV-uitje biedt u uw bedrijfshulpverleners echt een bijzondere herhalingscursus aan! Een dag boordevol activiteit, waarbij uw medewerkers ook realistische BHV-incidenten aanpakken. Mosch Veiligheid, erkend opleider bedrijfshulpverlening, organiseert deze unieke BHV-uitjes samen met  Uitjes & Eten te Langedijk. Volledig op maat ingericht, inclusief catering.

Beloning van uw bedrijfshulpverleners

De verrassende combinatie van werken en plezier tijdens het BHV-uitje levert een spectaculaire dag op. Op deze manier beloont u deze groep medewerkers voor hun vrijwillige inzet en vindt iedereen het leuk om de verplichte cursus BHV-herhaling te doen. Het scherpt ook de teamkwaliteiten van uw werknemers extra aan. De hele dag moeten zij immers samenwerken en op elkaar vertrouwen.

Welke sportieve events bieden we onder meer aan?

  • GPS-tour
  • Murder Game
  • Archery Attack

Natuurlijk kunnen de BHV-incidenten met meer activiteiten gecombineerd worden. Heeft u zelf een idee voor een BHV-uitje? Dan onderzoeken wij wat mogelijk is!

Begeleiding door professionele BHV-instructeurs

Ons team van deskundige en professionele instructeurs begeleidt uw personeel bij de BHV-opdrachten. Wij zorgen ervoor dat alles op een veilige manier verloopt.

Alles-in-één BHV-uitje inclusief eten en drinken

Wij organiseren met onze partner Uitjes & Eten de complete dag voor u, inclusief de eet- en drinkmomenten. Lunch, en eventueel afsluiten met een diner of barbecue, alles wordt geregeld. Komt u met een grote groep? Dan reserveren wij een aparte dag voor uw bedrijf. Kleinere BHV-teams kunnen zich inschrijven op een van de geplande cursusdagen.

Details BHV-uitje:

Duur : 1 dag
Vooropleiding : erkend BHV-certificaat (max. 1 jaar oud)
Examen : competentietoets
Certificaat : NIBHV
Geldigheid : 1 jaar
Prijs : € 229,- p.p. (excl. btw), inclusief alle activiteiten, nieuw certificaat NIBHV, pasje en lunch

Bent u geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een offerte aan over onze BHV-uitjes via het onderstaande reactieformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Als uw contactgegevens nog niet bij ons bekend zijn, gebruiken wij deze alleen voor het verwerken van uw vraag of opdracht. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar onze privacyverklaring. En wilt u meer weten over onze BHV-cursussen of EHBO-cursussen? Ook hiervoor kunt u het formulier gebruiken.

Wilt u meer informatie, vul dan onderstaand formulier in of bel: 072 - 58 23 250.

 

Ongeldige invoer

Vul aub uw voorletters in

Vul aub uw telefoonnummer in

Ongeldige invoer

Voer aub een geldig emailadres in

Voer aub uw achternaam in

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Als uw gegevens nog niet bij ons bekend zijn, gebruiken wij de gegevens die u hier achterlaat alleen voor het beantwoorden van uw vraag. Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons Privacy Statement.