Cursus agenda 2023-2024
Inloggen E-learning


Een cursus herhaling Kinder-EHBO is nodig als u uw EHBO-diploma na 2 jaar wil verlengen. Wist u dat u zo’n herhalingscursus zelfs ieder jaar moet doen? Een prima stok achter de deur voor kinderopvangorganisaties, scholen en gastouders om vaardigheden op peil te houden. Maar ook zinvol voor ouders van baby’s en jonge kinderen, en voor oppas-oma’s en -opa’s.

Herhaling Eerste Hulp aan Kinderen: praktijk, praktijk, en nog eens praktijk.

Net als tijdens de basiscursus Eerste Hulp aan Kinderen ligt bij de herhalingscursus Eerste Hulp aan Kinderen de nadruk op praktisch handelen. We oefenen daarom veel verschillende scenario’s zoals:

- brandwonden
- bloedingen
- hoofdletsel
- koorts(stuipen)
- botletsel
- kortademigheid
- tand door de lip
- verdrinking

- bewusteloosheid
- verslikking
- vergiftiging
- ernstige allergische reacties
- vinger tussen de deur
- bloedneus
- verstikking

Natuurlijk besteden we ook ruim aandacht aan reanimeren bij kinderen en baby’s en aan AED-gebruik. Ook frissen we de theorie op en bespreken we eventuele nieuwe richtlijnen bij Eerste hulp aan kinderen.                 

Herhaling Eerste Hulp aan Kinderen ook incompany

Wij verzorgen cursussen incompany in Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk , Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Brabant voor groepen vanaf 8 personen. Ook organiseren we herhalingscursussen op onze eigen locatie in Heerhugowaard. Hierop kan iedereen inschrijven, ook (groot)ouders.

Details herhaling Eerste Hulp aan Kinderen:

Duur : 1 dagdeel
Prijs : € 94,- p.p. (incl. btw)

Cursuskosten vergoed door zorgverzekeraar

Veel zorgverzekeraars vergoeden de kosten van een herhalingscursus Eerste Hulp aan Kinderen, geheel of gedeeltelijk. Dat is mooi meegenomen, toch? Kijk na of dit ook voor u geldt!

Mosch Veiligheid is een erkend opleider, geregistreerd door het Oranje Kruis en NIBHV. Denk eraan dat ook uw bedrijfshulpverleners jaarlijks een herhalingscursus BHV moeten volgen om hun certificaat te kunnen verlengen! Verder voeren wij graag de verplichte risico-inventarisatie en evaluatie voor u uit.

Wilt u meer informatie over de cursussen Eerste Hulp aan Kinderen of een van onze andere diensten, vul dan hieronder uw contactgegevens in. Als uw gegevens nog niet bij ons bekend zijn, gebruiken wij deze alleen voor het verwerken van uw vraag of opdracht. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Wilt u meer informatie, vul dan onderstaand formulier in of bel: 072 - 58 23 250.

 

Ongeldige invoer

Vul aub uw voorletters in

Vul aub uw telefoonnummer in

Ongeldige invoer

Voer aub een geldig emailadres in

Voer aub uw achternaam in

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Als uw gegevens nog niet bij ons bekend zijn, gebruiken wij de gegevens die u hier achterlaat alleen voor het beantwoorden van uw vraag. Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons Privacy Statement.