Cursus agenda 2023-2024
Inloggen E-learning


Hebben uw medewerkers weleens een instructie kleine blusmiddelen gevolgd? Hoe meer mensen in uw organisatie weten hoe ze een beginnende brand moeten blussen, hoe beter. Want misschien zijn uw bedrijfshulpverleners net ziek of onderweg naar een klant als ze hard nodig zijn. Een slim idee dus.

Praktijkgerichte instructie met kleine blusmiddelen

Voor dit doel heeft Mosch Veiligheid de instructie ‘kleine blusmiddelen’ in het programma BHV-cursussen opgenomen. Dit is een compacte training met een deel theorie en daarna praktijkoefeningen. De instructie wordt afgesloten met een praktijkexamen. Hierbij moeten de cursisten een aantal handelingen op de juiste manier uitvoeren.

Details Instructie kleine blusmiddelen:

Duur : 1 dagdeel
Examen : praktijkexamen
Inclusief : handleiding kleine blusmiddelen en certificaat
Prijs : op aanvraag

Wat leert u bij deze blustraining?

  • de principes van brand
  • de gevaren van brand en rookontwikkeling
  • welk blusmiddel voor welke brand
  • hoe u veilig te werk gaat
  • blussen van vaste stoffen en vloeistoffen

Kent u uw bedrijfsrisico’s?

Hoeveel medewerkers u een BHV-cursus laat volgen of een instructie kleine blusmiddelen hangt af van de omvang van uw organisatie en de bedrijfsrisico’s. Mosch Veiligheid brengt dit voor u in kaart via de verplichte risico-inventarisatie en evaluatie. Ook begeleiden wij ontruimingsoefeningen.
Mosch Veiligheid is een erkend opleider met als werkgebied vooral de regio Alkmaar, Langedijk en Heerhugowaard.

Wij geven u graag een vrijblijvende offerte, gericht op de behoefte van uw organisatie. Wilt u meer informatie, vul dan hieronder uw contactgegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Als uw gegevens nog niet bij ons bekend zijn, gebruiken wij deze alleen voor het verwerken van uw vraag of opdracht. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Wilt u meer informatie, vul dan onderstaand formulier in of bel: 072 - 58 23 250.

 

Ongeldige invoer

Vul aub uw voorletters in

Vul aub uw telefoonnummer in

Ongeldige invoer

Voer aub een geldig emailadres in

Voer aub uw achternaam in

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Als uw gegevens nog niet bij ons bekend zijn, gebruiken wij de gegevens die u hier achterlaat alleen voor het beantwoorden van uw vraag. Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons Privacy Statement.